Suomen APL-yhdistys r.y. 20.5.2015

 

 

Toimintakertomus vuodelta 2014

 

 

Vuonna 2014 yhdistyksen hallituksen muodostivat: Göran Koreneff (pj), Veli-Matti Jantunen (varapj), Juha Sundström (siht), Kimmo Kekäläinen (varasiht.), Jouko Kangasniemi, Esa Lippu, Arto Juvonen ja Reima Naumanen. Varajäseninä toimivat Olli Paavola ja Kimmo Linna. Rahastonhoitajana toimi Esa Lippu ja webbi-masterina Olli Paavola. Vuoden aikana yhdistyksen hallitus kokoontui neljä kertaa: 18.2., 24.4., 2.10. ja 6.11.

 

Yhdistyksen toiminnan huippukohta oli perinteinen metsäseminaari, kahdeksastoista järjestyksessään, joka pidettiin Krapihovissa, Tuusulajärven rannalla, 24.-25.4.2014. Tuhti ohjelmapaketti houkutti seminaariin 18 osallistujaa sekä lisäksi kaksi ei-osallistuvaa puhujaa.

 

Vuonna 2013 siirryttiin oman domainin, www.finnapl.fi, ja sähköpostiosoitteen, aplyhdistys@finnapl.fi, käyttöön ja toiminta vakiintui vuoden 2014 aikana.

 

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 20.5. työ- ja elinkeinoministeriössä Ratakadulla. Kevätkokousta ennen pidettiin iltapäiväseminaari, jossa Kaarlo Reipas esitteli työllisyysennustinta ja Lasse Koskinen vakuutustoiminnan mallinnusta ja Big Dataa. Kokouksen jälkeen oli yhdistykselle varattu sauna ja iltapala.

 

Syyskokouksen yhteydessä 19.11. järjestettiin iltapäiväseminaari ETK:ssa Kirjurinkadulla. Iltapäiväseminaarissa kuultiin Dyalogin Bjørn Christenseniä, joka piti esitelmän Dyalogin uutuuksista, SQAPL:stä ja Congasta, ja Heikki Tikanmäkeä, joka kertoi eläkeuudistuksen vaikutusarviosta. Itse syyskokouksessa päätettiin sääntömuutoksesta, jossa hallituksen jäsenmäärän alarajaa löysennettiin, nyt 4-8, ja toiminnantarkastajien määrää vähennettiin yhteen ja hänelle yksi varamies. Syyskokouksen pitoaikaa muutettiin nyt olemaan välillä 15.9. ja 15.12. Kokouksen jälkeen oli yhdistyksen pikkujoulut saunoineen.

 

Yhdistyksen jäsenistö oli kansainvälisesti aktiivinen osallistuen muun muassa J-konferenssiin Torontossa ja Dyalog-seminaariin Englannissa.

 

Yhdistyksen maksavia henkilöjäseniä oli 45 kpl ja yritysjäseniä 2 kpl.