Suomen APL-yhdistys r.y. 20.5.2014

 

 

Toimintakertomus vuodelta 2013

 

 

Vuonna 2013 yhdistyksen hallituksen muodostivat: Göran Koreneff (pj), Juha Sundström (varapj), Jouko Kangasniemi (siht), Esa Lippu (varasiht.), Veli-Matti Jantunen, Arto Juvonen, Kimmo Kekäläinen ja Kimmo Linna. Varajäseninä toimivat Olli Paavola ja Reima Naumanen. Vuoden aikana yhdistyksen hallitus kokoontui viisi kertaa: 22.1., 19.3., 18.4., 10.9. ja 5.11.

 

Yhdistyksen toiminnan huippukohta oli perinteinen metsäseminaari, seitsemästoista järjestyksessään, joka pidettiin Långvikissa, Kirkkonummella, 18.-19.4.2012. Tuhti ohjelmapaketti houkutti seminaariin 22 osallistujaa sekä lisäksi yhden ei-osallistuvan puhujan.

 

Rahastonhoitajanamme toiminut Anssi Seppälä ilmoitti jo viime vuonna aikomuksestaan luopua luottamustoimestaan ja uudeksi rahastonhoitajaksi valittiin Esa Lipulle heti ensimmäisessä hallituksen kokouksessa ja hänelle myönnettiin yhdistyksen tilinkäyttö-, internet- ja postilokero-oikeudet.

 

Vuonna 2013 siirryttiin myös oman domainin käyttöön. Yhdistyksen uusi verkko-osoite www.finnapl.fi ja verkkohotelli on hankittu Herito Oy:ltä. Yhdistyksen uusi sähköpostiosoite on aplyhdistys@finnapl.fi, jonka vastuuhenkilönä toimii rahastonhoitajamme Esa Lippu. Yhdistyksen web-sivuja on ylläpidetty web-masterimme Olli Paavolan toimesta.

 

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 20.5. työ- ja elinkeinoministeriössä Ratakadulla. Kevätkokousta ennen pidettiin iltapäiväseminaari, jossa Veli-Matti Jantunen esitteli unicodea ja Kimmo Linna Kdb+ ja Websocketia. Kokouksen jälkeen oli yhdistykselle varattu sauna ja iltapala.

 

Syyskokouksen yhteydessä 26.11. järjestettiin iltapäiväseminaari Tilastokeskuksessa. Iltapäiväseminaarissa kuultiin Dyalogin Richard Smithiä, joka piti esitelmän komponenttitiedostoista ja Veli-Matti Jantusta, joka kertoi ensikokemuksista Dyalog 14:n kanssa. Kokouksen jälkeen oli yhdistyksen pikkujoulut saunoineen.

 

Yhdistyksen jäsenistö oli kansainvälisesti aktiivinen osallistuen muun muassa Dyalog-seminaariin Floridassa.

 

Yhdistyksen maksavia henkilöjäseniä oli 40 kpl ja yritysjäseniä 3 kpl.