Suomen APL-yhdistys r.y.

Hallituksen kokous 25.3.1998 klo 17:00

Paikka: Eläketurvakeskus, Helsinki

Läsnä: Timo Korpela, puheenjohtaja

Anssi Seppälä, rahastonhoitaja

Richard Eller, sihteeri

Kimmo Kekäläinen, APL-Uutisten päätoimittaja

Tomas Gustafsson

Olli Paavola, web-vastaava

Pekka Haapala

 

1. Puheenjohtaja Timo Korpela avasi kokouksen klo 17:18.

2. Timo Korpela esitteli suunnitelman FinnAPL:n vuosikirjasta työnimeltään "FinnAPL esittäytyy". Tästä lähetetään erillinen tiedote jäsenistölle ja potentiaalisille kirjoittajille. Tavoitteena on saada aineisto kerättyä kevään aikana. Julkaisu pyritään julkaisemaan mahdollisimman laajasti ja pitämään julkistus/lehdistötilaisuus ja julkaisun kirjoittajia tullaan muistamaan erikseen.

3. Yhdistyksen domain rekisteröidään Internicissä osoitteella www.finnapl.org ja sivutila vuokrataan mahdollisesti Clarinetiltä. Asiaa hoitavat hallituksen jäsenet Tomas Gustafsson ja Olli Paavola. Olli työstää yhdistyksen web-sivuista frame-pohjaista.

4. 23.4. iltapäivätilaisuuden ja kevätkokouksen pitopaikkana on Tilastokeskuksen auditorio (varattu). Tilaisuus jatkuu saunatilaisuudella. Yhdistys järjestää kahvitarjoilun, iltapalan ja virvokkeet. Kutsut ja abstrakti on jo lähetetty. Kimmo Kekäläinen koordinoi tilaisuutta.

5. APL-uutiset on toimitettu painoon ja ilmestyy lähipäivinä.

6. Anssi Seppälä kertoi Rooman konferenssin kuulumisista. Konferenssin tiedottaminen on hoidettu toistaiseksi internetitse eikä postituksia ole vielä tehty. Hallitus oli huolissaan järjestelyiden edistymisestä ajoissa, jotta suomalaiset osallistujat kerkeävät tehdä omat matkajärjestelynsä toimipaikoissaan. Anssi Seppälä ottaa yhteyttä konferenssijärjestäjiin hotellivarausten merkeissä. Seuraava vuoden 1999 APL-konferenssi on jo ennakkoilmoitettu Vector-lehdessä ja se pidetään Pennsylvaniassa Yhdysvalloissa.

7. Anssi Seppälä toimittaa vuoden 1998 toimintasuunnitelman hallituksen jäsenille ja Olli Paavola toimittaa sen edelleen yhdistyksen web-sivuille. Vuoden 1998 toimintasuunnitelmaan liittyen Tomas Gustavsson kertoi ideoidusta kevätristeilystä, että Runeberg-laivalla risteilyn kustannus voi olla n. 5000-8000 mk/3h charter risteily. Ajatukseen päätettiin palata mahdollisesti julkistamistilaisuuden yhteydessä.

8. Aiemman kokouksen keskustelun pohjalta todettiin, ettei Tietojenkäsittelyliittoon liittyminen ole nyt ajankohtainen. Asiaan voidaan palata uudelleen syksyllä.

9. Muut asiat. Myönnettiin Anssi Seppälälle rahastonhoitajana hankkia sopivaksi katsomansa ohjelmisto talous- ja jäsenrekisterihallintoon. Seuraava hallituksen kokous pidetään 6. päivä toukokuuta todennäköisesti PYRin tiloissa klo 17:00.

10. Timo Korpela päätti kokouksen klo 19:30.

 

 

Helsingissä 25.3.1998

 

 

 

 

Timo Korpela Richard Eller

puheenjohtaja sihteeri