Suomen APL-yhdistyksen hallituksen kokous 1/2013 22.1.2013 klo 16:45 Ravintola Kellarikrouvi, Helsinki

Läsnä

Göran Koreneff (pj)

Veli-Matti Jantunen

Arto Juvonen

Kimmo Kekäläinen

Olli Paavola

Anssi Seppälä

Juha Sundström

Esa Lippu (siht)

 

1.       Puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16:58. Hallitus kiitti väistyvää puheenjohtajaa Juha Sundströmiä ja tervehti uutta puheenjohtajaa Göran Koreneffia.

 

2.       Hallituksen järjestäytyminen: valittiin Juha Sundström varapuheenjohtajaksi , Jouko Kangasniemi sihteeriksi, Esa Lippu rahastonhoitajaksi ja Olli Paavola webmasteriksi. Esa Lipulle myönnettiin yhdistyksen tilinkäyttö-, internet- ja postilokero-oikeudet.  Päätettiin myös poistaa tilinkäyttöoikeus edelliseltä rahastonhoitajalta Anssi Seppälältä. Göran päivittää tiedot yhdistysrekisteriin. Anssi  perehdyttää Esan rahastonhoitajan tehtäviin mahdollisimman pian.

 

3.       APL-Metsäseminaari. XVII Metsäseminaari pidetään Kirkkonummen Långvikissä 18-19.4.2013. Kokouspaketti  on 119 euroa/henkilö ja menut 50-60 euroa/henkilö minkä päälle tulee ruokajuomat. Kukin maksaa majoituksensa itse. Seminaarin hinta on 295 euroa. Anssi lähettää seminaarikutsun. Katsotaan ensin mitä esityksiä saadaan ja mietitään sitten seminaarille mahdollista teemanimeä. Keskusteltiin ohjelmasta: Tomas Gustafsson (kartat ja simulaattori), Veli-Matti Jantunen (XML tietokanta), Olli Paavola (Leo Vähandun monotonisten systeemien algoritmin soveltamisesta). Dyalogilta ja Walter Fililtä saataneen esitykset. Mainostetaan seminaaria myös LinkedInissä. Jouko laatii kutsun, häneltä saa myös englanninkielisen version. Ilmoittautuminen viimeistään 15.3.

 

4.       Kevätkokous. Aika ja paikka pitäisi sopia.  Kysytään Mikko Kauppiselta työ- ja elinkeinoministeriöstä. Ohjelma: Arto Juvonen voisi pitää esityksen, ehkä myös Kimmo Linna?

 

5.       Muita asioita : seuraava kokous tiistaina 19.3. klo 17.

 

6.       Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 18:41

 

 

Göran Koreneff                                        Esa Lippu

Puheenjohtaja                                          Sihteeri