Suomen APL-yhdistys ry:n hallituksen kokous 15.12.2010 Ravintola Nuovo, Sofiankatu 4, Helsinki

Läsnä

Juha Sundström, puheenjohtaja
Veli-Matti Jantunen
Arto Juvonen
Jouko Kangasniemi
Kimmo Kekäläinen
Göran Koreneff
Kimmo Linna
Olli Paavolainen
Anssi Seppälä
Esa Lippu, sihteeri

 

 

1.    Kokouksen avaus

 

Ex-puheenjohtaja Kimmo Linna avasi kokouksen 17.15. ja kiitti samalla nykyistä puheenjohtajaa Juha Sundströmiä järjestelyistä ja Jouko Kangasniemeä seminaarijärjestelyistä.

 

2.  Hallituksen järjestäytyminen

Varapuheenjohtajaksi valittiin Jouko Kangasniemi, sihteeriksi valittiin Esa Lippu, rahastonhoitajaksi nimettiin Anssi Seppälä ja webmasteriksi Olli Paavola. APL-uutisten toimittaja on Kimmo Kekäläinen.

 

3.   Metsäseminaari 2011

Tämän vuoden metsäseminaari on järjestyksessä 15. Se pidetään Vanajanlinnassa 14.15.4. Majoituslaskutusta ei kierrätetä yhdistyksen kautta vaan kukin maksaa laskunsa suoraan. Konferenssilahjaa pitää vielä miettiä. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan sitovasti ja laskutus tapahtuu sen perusteella. Dyalogista saataneen 2-3 esitystä. Paikkaan tutustuminen. Astika-esitys (Astika 30v). Lisäksi saadaan toinen esitys Tilastokeskukselta. Lisää esityksiä tarvitaan, ainakin varalle. Kimmo Linna. voisi esitelmöidä aiheesta Sharplot.

 

4. Kevään muu toiminta

Kevätkokous ja saunailta järjestetään viimeistään toukokuun loppupuolella. Uudelle jälleenmyyjälle (Software Explosion) tarjotaan mahdollisuutta esittäytymiseen.

 

5. Viestintä ja yhteydet.

Laitetaan seminaari-ilmoitus Vectorin sekä yhdistyksen www-sivustolle. Ohjelman runko pitää olla valmis tammikuun lopussa - helmikuun puolivälissä. Seminaarikutsu laitetaan jakeluun helmikuussa. Etukäteismaksulla on kahden viikon peruutusaika.

 

6. Mahdolliset muut asiat

Seuraava kokous pidetään helmikuun alkupuolella kun ohjelma on valmis.

 

7. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja Juha Sundström päätti kokouksen 18.50.