Suomen APL-yhdistyksen hallituksen kokous 15.2.2010 Ravintola Weeruska, Porvoonkatu 19, Helsinki

 

Kimmo Linna, puheenjohtaja

Veli-Matti Jantunen

Arto Juvonen

Anssi Seppälä

Esa Lippu, sihteeri

 

 

1. Puheenjohtaja avasi kokouksen 17.27.

 

 

2. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

 

 

3. Keskusteltiin vuoden 2009 tilinpäätöksestä. Puheenjohtaja kiitti rahastonhoitajaa papereiden ripeästä toimituksesta. Päätettiin esittää yhtiökokoukselle että tilinpäätös hyväksytään tällaisena. Tilinpäätös toimitetaan tilintarkastajille.

 

 

4. Keskusteltiin Metsäseminaari 2010:sta joka pidetään 15.-16.4. Haikossa.

 

Roger Hui ei pääse tulemaan. Paul Mansour ei pääse tänä vuonna, ehkä ensi vuonna. Simon Garland Kx Systemsiltä tulee ja puhuu perjantaina.

 

Dyalogilta tulee Morten Kromberg ja Gitte Christensen. Heidän esitysten sisältöön (2 kpl) voi vielä vaikuttaa, yksi aihe lienee Dyalog 12.1. Veli-Matti Jantunen on luvannut kertoa Unicodesta.

 

Torstai-iltapäivä on varattu Microsoftille. Heiltä on kolme ihmistä tulossa, yksi heistä on Sampo Lehtiniemi. Aiheita: Windows 7, SQL, Biztalk, Data Warehousing, Business Intelligence. Kolmas kaveri puhuu pilvipalveluista ja .NET v4:sta. Aikaa on varattu torstaina 12-16.

 

Päivä päättyy 16.30-17.00. Sauna on 17.15-19 minkä jälkeen on illallinen. Menu pitää katsoa etukäteen.

 

Perjantaina on aamukahvi klo 9. 9.15 esityksen aloittaa Kimmo tai Adrian. Kimmo voisi puhua mail serveristä, SALTista ja utiliityjen laittamisesta omaan namespaceen. Sen jälkeen olisi Kx Systems esityksen vuoro.

 

Lounaan jälkeen Dyalogilla olis 1 ½ tunnin esitys.

 

Iltapäivällä Tomas Gustaffson voisi pitää 1 ½ tunnin esityksen simulaattoristaan. Palataan asiaan hänen kanssaan kun venemessut on ohi.

 

Liian tiukaksi ei ohjelmaa kannata virittää. Kimmo voi tarvittaessa luopua omasta jutustaan, esim. jos Adrian tulee. Kimmo tekee pohjan ohjelmasta ja laittaa hallitukselle. Ei vielä kellonaikoja tms.

 

 

5. Muita asioita ei ollut

 

 

6. Puheenjohtaja päätti kokouksen 18.17.