Suomen APL-yhdistyksen hallituksen kokous 12.9.2006 klo 17:00.  Ravintola l'Osteria, Korkeavuorenkatu 47

 

 

Pöytäkirja

 

1. Kokouksen avaus

 

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 17:14.

 

2. XI Metsäseminaari

 

Päätettiin järjestää Metsäseminaari 22.-23.3.2007 Kartanokylpylä Kaisankodissa, Espoossa. Keskusteltiin ohjelmasta: MicroAPL:n edustajaa (Richard Nabavi) voisi kysyä staraksi. Esityksiä saataneen myös Adrian Smithiltä sekä Dyalogin edustajilta. Jouko Kangasniemi ja Antti Korpela toimivat ohjelmakoordinaattoreina.

 

3. Syksyn iltapäiväseminaari

 

Päätettiin että ei järjestetä iltapäiväseminaaria syksyllä. APL-iltamat järjestetään jatkossa syksyllä, jotta tapahtumat jakautuisivat tasaisemmin kalenterivuodelle.

 

4. Syyskokous

 

Päätettiin järjestää yhdistyksen syyskokous ja pikkujoulu joko keskiviikkona 22.11. tai tiistaina 21.11.ETK:ssa. Puheenjohtaja kyselee sopivimman ajan ETK:sta. Keskusteltiin esitysten hankinnasta:

 

- Kuulumisia Dyalog-konferenssista

- Kimmo Kekäläinen kysyy Dyalogin Gitteltä ja Mortenilta esitystä

- Konferenssiin osallistujat tiedustelevat APL-X:n edustajia ensisijaisesti Metsäseminaariin mutta myös syyskokoukseen

- Maahantuojan puheenvuoro

 

5. Dyalog-seminaari

 

Dyalog-seminaari järjestetään 16.-20.10. Helsingörissä, Tanskassa. Osallistujia Suomesta on lähes 10.

 

6. APL-uutiset

 

APL-uutiset ilmestyvät pian Dyalog-kokouksen jälkeen. Uutisiin tulee syyskokouskutsu, tietoa XI Metsäseminaarista sekä laadukkaita artikkeleita läsnäolijoilta. Deadline on lokakuun loppu.

 

7. Muut asiat

 

Rahastonhoitaja Anssi Seppälä kertoi, että Markku Järvenpää EK:sta eroaa vuoden lopussa. Jäsenmaksutilanne on normaali. Tilitoimistosta oli kuitenkin erehdyksessä lähetetty yhteisöjäsenille henkilöjäsenmaksun suuruinen lasku. Asia on korjattu. Metsäseminaarista on lähetetty pari muistutuslaskua.

 

8. Kokouksen päättäminen

 

 

 

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 18:51.

 

 

Läsnä: Göran Koreneff (pj), Veli-Matti Jantunen, Arto Juvonen, Jouko Kangasniemi, Antti Korpela, Kimmo Kekäläinen, Reima Naumanen, Anssi Seppälä, Juha Sundström ja Esa Lippu (siht.)