Suomen APL-yhdistyksen hallituksen kokous 10.04.2006 klo 16:30.  Eteläranta 10

 

 

Pöytäkirja

 

1. Kokouksen avaus

 

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16:42.

 

2. X Metsäseminaarin jälkipuinti

 

Seminaari jää yli 1000e plussalle. Kaksi henkilöä jäi tulematta. Keskusteltiin, miten menetellään. Päätettiin periä 57e peruutusmaksu. Jatkossa peruutusmaksusta olisi hyvä päättää ja tiedottaa etukäteen.

 

Hallitus totesi pöytäkirjaan, että ennen metsäseminaaria päätettiin hankkia seminaarilahjaksi taskulamppu-laserosoitin -avaimenperä logolla. Näin myös tehtiin.

 

3. Tilinpäätös ja tase

 

Rahastonhoitaja totesi, että viime vuosi oli tappiollinen. Oli yhdistyksen juhlavuosi ja kuluja oli enemmän. Myös tuotot ovat pienentyneet. Rahatilanne on kuitenkin edelleen hyvä. Käytiin läpi kulurakennetta. Tilinpäätöksessä hallituksen kuluissa oli myös jäsentilaisuuksien kulut.  Päätettiin tehdä erillinen selonteko asiasta kevätkokousta varten. Hyväksyttiin tilinpäätös ja tase.

 

Käytiin läpi myös toimintakertomusta. Henkilöjäseniä yhdistyksellä oli 72 ja yritysjäseniä 5. Viime vuosi oli yhdistyksen 25-vuotisjuhlavuosi, minkä kunniaksi jäsenet saivat lahjoina logollisen termosmukin ja lapaset. Yhdistyksen tehtävät ja toiminta on pysynyt ennallaan. Hallitus kokoontui vuoden aikana kolme kertaa.

 

4. Kevätkokous

 

APL-iltapäiväseminaari ja kevätkokous pidetään tiistaina 16.5. klo 14 Varman tiloissa (Annankatu 18 A, huone 7002).  Aluksi juodaan kahvit ja Esa kertoo jotain Varmasta. Ralf Ekholmia voisi pyytää kertomaan Bayes-verkoista sekä Juhani Vähäniittyä APL-sovelluksistaan. Juhani saattaa tarvita Internet-yhteyttä. Esa Lippu ottaa selvää mitä tarvitaan ja onnistuuko (siht. huom: jälkeenpäin kävi ilmi, että yhteyttä ei tarvita). Kevätkokous alkaa klo 16:30. Saunaan siirrytään  klo 17.

 

5. Iltamat

 

APL-iltamat pidetään työministeriössä 1.6. klo 17.

 

6. APL-uutiset

 

APL-uutisiin tulee vuoden 2005 tilinpäätös, tase ja toimintakertomus ja kutsut iltapäiväseminaari-kevätkokoukseen sekä APL-iltamiin.

 

Lisäksi lehteen tulee seminaariesityksistä parin kappaleen tiivistelmiä sekä J Reference Card.

 

Lehden deadline on keskiviikko 19.4.

 

7. Muut asiat

 

Hyväksyttiin Lauri Pietarinen yhdistyksen henkilöjäseneksi.

 

Dyalogista on nyt saatavissa opiskelijalisenssi.

 

 

8. Kokouksen päättäminen

 

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 18:00.

 

 

Läsnä: Göran Koreneff (pj), Veli-Matti Jantunen,  Jouko Kangasniemi, Kimmo Kekäläinen,  Anssi Seppälä, Juha Sundström ja Esa Lippu (siht.)