Suomen APL-yhdistyksen hallituksen kokous  15.1.2004 klo 17.00 ravintola Elitessä

 

 


Pöytäkirja

 

1.Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja Antti Korpela avasi kokouksen 17:13.

 

2.Uuden hallituksen järjestäytyminen ja v.2004 toimihenkilöiden valinta

Varapuheenjohtajaksi valittiin Veli-Matti Jantunen ja sihteeriksi Göran Koreneff. Anssi Seppälä jatkaa rahastonhoitajana.

 

3.Metsäseminaari VIII Vanajanlinnassa 18-19.3.2004

Käytiin läpi ohjelmatilannetta. Kokonaisuus on jo hyvin koossa. Dave Liebtag pitää 2 esitystä á 45 min. Aiheina ovat APL2:n ja Javan yhteistoiminta sekä APL2 yleiskatsaus. Adrian Smith on ilmoittanut tulostaan ja Morten Kromberg on myös osoittanut kiinnostuksensa osallistua seminaariin. Sovittiin, että , Antti tiedustelee heiltä, löytyykö esityshaluja. Richard Ellerin esityksen osalta on vielä paljon epävarmuutta, Richard ei välttämättä ole Suomessa metsäseminaarin aikoihin. Sovittiin, että Reiman esitys siirretään yhtä aikaisemmaksi, ja että hänen esityksensä jälkeen varataan tässä vaiheessa kollektiiviset slotit ulkomaisille guruesiintyjille sekä Richardin esitykselle.

 

Käytiin pikaisesti läpi menuvaihtoehdot, joista joku muisti joidenkin jossain päätyneen toisena olevaan vaihtoehtoon. Hallitus katsoi, että se on hyvä valinta, joten Tilanhoitajan illallinen sovittiin hallituksen valinnaksi.

 

Metsäseminaarista voitaisiin tiedottaa myös ulkomaille, esim. Vectorin sivuille ja comp.lang.apl -nyyseihin. Tiedotuksessa on tuotava selkeästi esille, että the main seminar language is finnish.

 

Hallituksessa käytiin innostunutta keskustelua metsäseminaarin osanottajille mahdollisesti annettavasta sopivasta oheiskrääsästä tänä tai ensi vuonna. Esillä oli mm. kahvimuki tai APL-symbolinen t-paita.

 

4.APL-uutiset

Seuraavien APL-uutisten deadline on 31.1.2004. Sovittiin, että Göran toimittaa v.2004 budjetin, Jouko seminaarimainoksen/ohjelman, toimintasuunnitelman vuodelle 2004 ja uuden hallituksen listauksen, Antti visioitaan ja Arto APL-kurssitiedotuksen Kimmolle.

 

5.Muut asiat

Arto kertoi APL-yhdistyksen täyttävän 25v. vuonna 2005. Juhlavuoden kunniaksi olisi mukava tempaista, esim. edellä esitetyillä t-paidoilla.

 

Sovittiin, että Hannu selvittää ETK:n mahdollisuuksia hoitaa kevät- tai syyskokousta. Göran selvittää onko VTT:llä rahvaalle tarjottavaa saunatilaa käytössään.

 

Käytiin läpi Tilastokeskuksen henkilöjäsentilanne. V.2003 aikana vain kaksi entisen yritysjäsenen työntekijää, Ossi Honkanen ja Matti Virkkunen, oli maksanut uuden henkilöjäsenmaksun. Muita uusia jäseniä ovat Petri Syvänen (Työministeriö) ja Juha Vartia (TT). Hallitus hyväksyi heidät yhdistyksen jäseniksi. Tervetuloa!

 

Sovittiin, että v. 2004 aikana käydään laajamittainen P2P [person to person]-markkinointihiillostuskampanja Tilastokeskuksessa.

 

6.Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen 18:17:41.

 

 

Läsnä: Antti Korpela (pj), Hannu Sihvonen, Arto Juvonen, Sami Laitinen, Juha Sundström, Veli-Matti Jantunen, Olli Paavola, Kimmo Kekäläinen, Anssi Seppälä (vain kohdan 5 kolmannen ja neljännen kappaleen aikana) ja Göran Koreneff (siht.).