Suomen APL-yhdistyksen hallituksen kokous  22.4.2003 klo 17.00 ravintola ElitessäPöytäkirja

 

1.Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja Jouko Kangasniemi avasi kokouksen 17:13. Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin samaan hengenvetoon.

 

2.Vuoden 2002 tilinpäätös ja tase

Rahastonhoitaja Anssi Seppälä esitteli tilinpäätöstä ja tasetta. Todettiin, että viimevuotinen hallitus oli kokoontunut liian harvoin, ja sovittiin panostavamme tähän kohtaan tänä vuonna. Yhdistys teki viime vuonna 2649 euron ylijäämän. Sovittiin, että hallitus ehdottaa kevätkokouksessa  voiton siirtämistä taseen puolelle voittovaroihin. Sovittiin, että Jouko kirjoittaa toimintakertomuksen mitä pikimmiten.

 

3.APL-iltapäivä ja kevätkokous

APL-iltapäivä järjestetään ETK:ssa 14.5. Ohjelma löytyykin jo www-sivuilta. Pääpuhujana on John Scholes Dyalogista. Saunomisen yhteydessä tarjoillaan perinteiseen tapaan kahden sortin kiusausta ja hallituksen toivottavasti paikalle raahaamia virvokkeita.

 

4.Metsäseminaarin 2003 jälkipuinti

Tilaisuus todettiin onnistuneeksi sekä sisällöltään että ulkoisilta puitteiltaan. Osallistujia oli tänä vuonna 30. Lukumäärä katsottiin aika sopivaksi, tosin erään suuren yrityksen neljää, tulonsa ulkomaan matkan takia perunutta osallistujaa kaivattiin. Keskusteltiin mahdollisesta palautekyselyn järjestämisestä. Hallitus esitti erityisen kiitoksen Erkki Juvoselle, joka hoiti staran l. Sashan kyyditykset ja kestitykset yms. Anssin alustavien laskelmien mukaan metsäseminaari tuotti 2156 euron katteen.

 

Keskusteltiin ensi vuoden starasta, joka voisi olla esim. Eric Baelen, jos joku muu taho sponsoroi hänen matkansa Suomeen tai vaikkapa Ruotsiin.

 

5.APL-uutiset

APL-uutisten tilanne on liiankin hyvä. No ei nyt sentään. Materiaalia on joka tapauksessa kasassa kahteen numeroon nyt keväällä. Ensimmäinen menee lähipäivinä, puhiksen palstan ja toimintakertomuksen saapumisen jälkeen painoon. Sitä seuraavien APL-uutisten deadline on puolestaan 20.5.

 

6.Kesän APL-matkailu

Kukaan läsnä olleista ei ole osallistumassa APL-konferenssiin. Sen sijaan suuri joukko on syyskuussa menossa Tanskaan Viking-seminaariin. 

 

7.Muut asiat

Seuraava kokous pidetään torstaina 21.8 myöhemmin ilmoitettavassa ravintolassa.

 

8.Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen 18:25.

 

 

Läsnä: Jouko Kangasniemi (pj), Veli-Matti Jantunen, Anssi Seppälä, Kimmo Kekäläinen, Olli Paavola, Antti Korpela, Markku Koskela, Reima Naumanen ja Göran Koreneff (siht.).