GoldAPL.gif (6629 bytes) 

 


Suomen APL-yhdistys                                           Hallituksen kokous 5/2001

 22.8.2001 klo 17.30 ravintola Pannonia, Runeberginkatu 60

 Pöytäkirja

 1.Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja Arto Juvonen avasi kokouksen 17.41

2.Edellisen kokouksen pöytäkirja

Hyväksyttiin.

 3.Yalen konferenssi

Konferenssikävijät kertoivat mm. Dyalogin olleen konferenssin painavin anti, mm. .NET- esitys herätti laajaa kiinnostusta ja ihmettelyä. Konferenssi todettiin ihan hyväksi ja antoisaksi. Konferenssikävijöiltä toivotaan matkakertomuksia APL-uutisiin.

4.APL-uutiset

APL-uutisten painaja siirtyi kesän aikana eläkkeelle. Uusi painotalo on haussa. Kopio-Niini peri vanhan painajan asiakasrekisterin, joten se on eräs mahdollisuus. Tavoitteena on saada yhtä loistavaa palvelua kuin aiemmin mm. postituksen suhteen. Jos se ei onnistu, harkitsee hallitus postituksen out-sorsausta nuorisotyövoimalle.

 Seuraavat APL-uutiset ilmestynevät syyskuun jälkipuoliskolla. Tällä hetkellä ei ole kasassa yhtään juttua vielä. APL-uutisiin laitetaan syysseminaaritiedote ja mahdollisesti Metsäseminaari-ilmoitus.

 5.Syksyn toiminta

Syyskuun iltapäiväseminaari pidetään lokakuun alkupuoliskolla Kelan tiloissa, ovat jossakin päin Töölöä. Seminaarin vapaamuotoinen jatkotilaisuus järjestetään tällä kertaa jossain mukavassa ja läheisessä ravintolassa/pubissa pienen suolaisen ja oluen merkeissä. Olli Paavola valtuutettiin selvittämään mahdollinen jatkopaikka, sekä sopimaan järjestelyistä yhdessä Kelan Esko Karjalaisen kanssa. Yhdistys voisi tarjota kierroksen tai kaksi, ehkä snacky-tason safkat.

 Ohjelmassa on alustavien suunnitelmien mukaan Kelan softaesittelyä, lisäksi toivottiin vendoreilta esityksiä.

 APL2000 User Conference in Naples, Florida: luvassa beachiä ja APL:ää.

 6.Metsäseminaari VI

Paikkaehdotuksia olivat mm. Haiko ja Vanajanlinna. Jouko on osoittanut jo aktiivisuutta järjestelyiden osalta, joten hänet valtuutettiin jatkamaan järjestelyvaihtoehtojen selvittämistä hallitusta varten.

 Seminaarin teemaksi ehdotettiin “Pracktical APL“ viime seminaarin palautteiden mukaisesti, eli enemmän APL-sisältöpainotteinen. Seminaari pidettäneen to-pe 7-8.2.2002. Hallituksen jäseniä pyydetään tarkistamaan sopivatko nämä päivät heille!

Seminaarin staraksi ajateltiin Morten Krombergiä. Kimmo kyselee Mortenin valmiuksia ja haluja ko. tehtävään. Staralle maksetaan matkakustannukset ja hotelli, ja seminaari on ilmainen. Ihan kuten aina aikaisemmin ollaan sovittu. Jos Gitte (Mortenin APL-yhteisössä aktiivisesti toimiva ja usein metsäseminaareihinkin osallistunut vaimo) tulee mukaan, hyväksytään luonnollisesti hotellimajoituksena kahden hengen huone.

 7.Muut asiat

Keskusteltiin paljon tietoturvallisuudesta, viruksista yms. Adobekaan ei enää ole täysin turvallinen hallituksen lähteiden mukaan. Hallituksen pöytäkirjat, kokouskutsut etc lähetetään rtf-formaatissa mieluummin kuin doc-eina.

 Pohdittiin www-tunnisteen ostamista/vuokraamista (www.finnapl.com, www.apl.fi, www.finnapl.fi). Helpompi osoite voisi jonkin verran lisätä sivujen löydettävyyttä ja vierailuja siellä. Lisäkustannuksiahan se tietäisi, ja toisaalta pyr:ssä homma toimii hyvin.

 8.Seuraava kokous

Torstaina 20.9 17.30, ravintola Pannoniassa.

 9.Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen 19.53.

Läsnä: Arto Juvonen (pj), Göran Koreneff(siht), Veli-Matti Jantunen, Markku Koskela, Lisäksi paikalla tiedotusvastaava Kimmo Kekäläinen ja rahastonhoitaja Anssi Seppälä.

 Yhdistyksen puheenjohtaja Arto Juvonen

Varasihteeri Göran Koreneff 

 


Last modified: 15.02.2013